Také se Vám doma či v provozovně neustále hromadí prádlo a Vy prostě nemáte čas pustit se do žehlení nebo se k tomu nemůžete jednoduše dokopat?

Já myslím, že tohle zná většina žen i mužů. Samozřejmě jsou i tací, které žehlení baví, ale to se nevylučuje s možností usnadnění a urychlení této činnosti. 





ŽEHLÍCÍ LISY TEXI APOLLOŽehlící lis Texi Apollo

Perfektní řešení pro žehlení prádla všeho druhu, všech velikostí pro domácnosti i provozovny. 

Žehlící lis je ideální pro žehlení oděvů, dětského oblečení, prádla, závěsů, ručníků, ubrusů a podobně. Žehlící lis skvěle funguje i při fixaci výztuh pro následné šití 

Žehlící lis má jednoduché intuitivní použití a je dokonale efektivní v provozu. Na rozdíl od válcového lisu je pro uživatele bezpečný a kompaktní.

BONUS! Vysoká teplota v kombinaci s párou účinně snižuje množství roztočů a pomáhá tak snižovat příznaky alergie.

Žehlící lis Texi Apollo 101 je díky své ploše o délce 101 cm ideální pro rychlé žehlení kalhot. Tento lis Vám nabízí až 18x větší žehlící plochu než klasická žehlička. 

Zvolit můžete také žehlící lis Texi Apollo 68, který nabízí žehlící plochu o délce 68 cm. Tento lis má tedy ještě více kompaktnější rozměry a je ideálním řešení pro domácnosti a malé provozovny, kde není třeba žehlit větší kusy prádla. 


Ušetřete si svůj drahocený čas a užijte si žehlení.

SKVĚLÉ! Možnost pohodlného nastavení výšky lisu díky jednomu z volitelných stojanů: TEXI AP01 nebo TEXI AP02.